• |
ide | kryesore
tomka3.jpg

Vjen “Tomka” 36 vjet më pas

Tirana International Film Festival (TIFF) është hapur të hënën në mbrëmje me filmin shqiptar të restauruar “Tomka dhe shokët e …

eyeReflect.JPG

Si të mbroni sytë nga kompjuteri

Gjatë përdorimit të kompjuterit, shikimi është i pari që vihet në rrezik. Por, përveç kompjuterëve, syve tanë u është shtuar …

Kthehu