• |
ide | kryesore
demi.jpg

Kur demi i afrohet nuses

Këtë moment do ta kujtojnë vërtet përjetë. Rebecca dhe Brian Pepper kishin vetëm pak minuta që i kishin thënë “PO” …

mars.jpg

Gjendet një top futbolli në Mars

“Futbolli nuk është sporti më popullor vetëm në Tokë por edhe në Mars”. Kështu u shprehën me shaka shkencëtarët e …

Kthehu