• |
ide | kryesore
dietologia.jpg

Dieta magjike, 3.5 kg në një ditë

Mjekja dietologe dhe autorja e librave bestseller, Anne Louise Gittleman, është krijuesja e Dietës Agjërim- Detoksifikim (The Fast Track Detox). …

duhani.jpg

Të lësh duhanin pa u trashur

Ke vendosur ti thuash mjaft duhanit. Por frika se mund të shtosh në peshë është më ë fortë se shkatërrimi …

plazhi.jpg

Ku pushojnë personazhet e famshëm

Nuk është e thënë që pushimet tuaja, duhet patjetër të kenë si destinacion, për shembull, arkipelagun e Stokholmit me 25 …

komiteti.JPG

Duhet një mbledhje tek Komiteti

Nëse jeni në Prishtinë apo keni ndërmend të shkoni, mos mungoni të vizitoni Komitetin e ri. Një nga restorantet më …

Kthehu