• |
ide | kryesore
para gjumit.JPG

Hani diçka përpara se të flini

Ju është thënë se të hani para gjumit është diçka për t’u evituar sepse ju prish gjumin? Ok, deri diku …

AAAAAAAAAAAAAAAAAAA.jpg

Digjini 500 kalori duke bërë seks

Sport dhe seks, kanë të përbashkët jo vetëm gërmën “s”por edhe faktin që janë dy nga aktivitetet më të kënaqshme …

C_4_articolo_2058755_upiImagepp.jpg

Largoje etjen me pije “Light”

Pijet (e gabuara) mund t’ju shëndoshin, pasi ato janë të ngarkuara me sheqerna të përpunuar. Nëse, për arsye fiziologjike apo …

Kthehu