• |
ide | kryesore
2014-08-18-11-18-08-700454752.jpeg

Një i “çmendur” që çmendi antijugorët

Maks Veloja kremton inkorrektesën e vet politike me një intervistë te MAPO-ja, ku mes të tjerash “shpjegon” se pse është antiverior dhe antimysliman. Janë …

kometa.jpg

Kometa Churyumov-Gerasimenko

Ja si do të ishte kometa Churyumov-Gerasimenko, me diametër prej 4 km, e krahasuar me qytetin e Los Angeles, sipas …

flokuqja.jpg

5 mijë flokëkuqe bëhen bashkë

Vajza flokëkuqe çohuni në këmbë, sot është dita juaj! Në qytetin e Bredës në Hollandë janë mbledhur me mijëra vajza …

Kthehu