• |
ide | kryesore
2014-08-14-09-04-29--1364127064.jpeg

Erdogan, triumfi i populizmit

Triumfi i Rexhep Tajip Erdoganit në zgjedhjen e para direkte presidenciale të Turqisë nuk është befasi. Erdogan është popullor dhe …