Taksa 9% e Bashës, një ndihmë për oligarkët

Warren Buffet thotë: “Ne jetojmë një luftë klasash, por është klasa ime, klasa e pasur, që po bën luftë dhe … Vazhdoni me leximin e Taksa 9% e Bashës, një ndihmë për oligarkët