VIDEO/ Urimi i veçantë për 28 Nëntorin, ndërtesa më e lartë në botë vishet kuqezi

Një urim i veçantë i ka ardhur Shqipërisë dhe shqiptarëve në këtë 108-vjetor të Pavarësisë. Kulla më e lartë në … Vazhdoni me leximin e VIDEO/ Urimi i veçantë për 28 Nëntorin, ndërtesa më e lartë në botë vishet kuqezi