SMS të reja/ Pagoi 8 milionë lekë sanitaren e spitalit Covid, por nënës nuk i dhanë as bukë

Emisioni “Stop” transmetoi ditën e sotme rastin skandaloz në spitalin Covid 2, ku një sanitare hiqej si infermiere dhe i … Vazhdoni me leximin e SMS të reja/ Pagoi 8 milionë lekë sanitaren e spitalit Covid, por nënës nuk i dhanë as bukë