Yuri Kim hapur kundër Elisabeta Imerajt, hedh njolla mbi procesin e vettingut

Në një rast të rrallë dhe të pa precedent ambasadorja e SHBA, Yuri Kim, ka reaguar publikisht ndaj procecit të … Vazhdoni me leximin e Yuri Kim hapur kundër Elisabeta Imerajt, hedh njolla mbi procesin e vettingut