Zhburrërrimi i Edi Ramës po gris dhe fasadën demokratike

Makthi i Edi Ramës për të mos u përballur me pasojat e skandalit McGonigal, përbën vetëm anën anekdodike të njollës … Vazhdoni me leximin e Zhburrërrimi i Edi Ramës po gris dhe fasadën demokratike