Sulmi ndaj Top Channel, Artan Hoxha: Roja u qëllua nga një plumb i devijuar, eci 7-8 metra dhe u rrëzua

Facebook Twitter Telegram Linkedin Messenger Viber Wechat Gazetari i kronikës, Artan Hoxha është shprehur se roja që humbi jetën në … Vazhdoni me leximin e Sulmi ndaj Top Channel, Artan Hoxha: Roja u qëllua nga një plumb i devijuar, eci 7-8 metra dhe u rrëzua