• |
ide | kryesore

Shenjat se një femër nuk bën seks

Arkiva, Stil
mungesa.JPGKëto janë 7 shenja që tregojnë se një femër vuan nga mungesa e seksit?

1. Femrat që kanë mungesë të seksit vuajnë nga lodhja kronike.

2. Nëse ju nuk keni seks të mjaftueshëm, hormoni kolagen sekretohet më pak, i cili është përgjegjës për mirëmbajtjen e lëkurës. Nëse ky hormon nuk sekretohet, ka gjasa për plakje të parakohshme të lëkurës.

3. Femrat që nuk kanë marrëdhënie seksuale, priren të kenë më shumë akne dhe puçrra në fytyrë si rezultat i mungesës së progesteronit, i cili prodhohet gjatë seksit.

4. Gjatë mungesës së seksit, ekziston mundësi e madhe që të keni rezistencë të ulët ndaj dhimbjeve.

5. Seksi rrit imunitetin, kështu që mungesa e saj mund të shkaktojë dobësimin e sistemit imunitar.

6. Seksi ndikon në qarkullimin e gjakut si dhe në funksionimin më të mirë të trurit.

7. Femrat që nuk kanë seks të mjaftueshëm, e humbin vetëbesimin dhe vazhdimisht janë të pakënaqura me veten dhe pamjen e tyre. /femra.net/