• |
ide | kryesore

Tiranë, arrestohet hajduti banesave

Kapet dhe arrestohet  një 37-vjeçar që kryente vjedhje banesash. 37-vjeçari i kapur në flagrancë me precedentë të mëparshëm penal. Sipas …

Kthehu