• |
ide | kryesore

Artisti spanjoll që provokon adoleshentët dhe jetën moderne (foto)

Arkiva, Stil
luis4.jpgEmri i tij i artit është “Gunsmithcat” por quhet Luis Quiles dhe veprat e tij janë mjaft të përhapura pasi denoncojnë jetën kontemporane. Prostitucioni, homofobia, shfrytëzimi, droga janë disa nga temat e këtij artisti spanjoll. Një ndër betejat e tij është edhe kundër rrjeteve sociale dhe botës aktuale të komunikimit. Mes adoleshentëve , veprat e tij janë mjaft të përhapura pasi denoncojnë jetën e përditshme./lapsi.al/