• |
ide | kryesore

Kodet për zbulimin e sekreteve të celularit tuaj

Arkiva, Stil
telefoni_9042.jpgMe fillimin e epokës së telefonave celularë, përdoruesit dinin disa kode sekrete të cilat zakonisht ju mundësojnë të shohin disa gjëra të fshehura që shërbejnë për testime të ndryshme.

1. *#06# – IMEI numër

2. *#0*# – Meny e servisit e telefonavi siç janë Galaxy S III

3. *#*#4636#*#* – Informata për telefonin, karakteristka përdoruese dhe bateria

4. *#*#34971539#*#* – Detaje për kamerën

5. *#*#273282*255*663282*#*#* – Back-up i folderit të muzikës

6. *#*#197328640#*#* – Aktivizim i test mode

7. *#*#232339#*#* – Test për Wireless LAN

8. *#*#0842#*#* – Test për vibracione dhe dritën në prapavijë

9. *#*#2664#*#* – Test i ekranit të ndjeshëm në prekje

10. *#*#1111#*#* – FTA verzion softuerik (1234 në kodin e njejtë mundëson të kontrolluarit e PDA dhe firmware)

11. *#12580*369# – Informata për softuerin dhe harduerin

12. *#9090# – Informata diagnostike

13. *#9900# – System dump mod

14. *#301279# – HSDPA/HSUPA meny kontrolluese

15. *#7465625# – Kontroll i statusit të kyçjes së telefonit

16. *#*#7780#*#* – Resetim i të dhënave të në ato të fabrikës

17. *2767*3855# – Formatim i telefonit dhe të dhënave të fabrikës (paralajmërim – kjo fshin çdo gjë nga telefoni)

18. *#*#7594#*#* – Me këtë kod, aktivizohet çkyçja direkte e telefonit

19. *#*#232338#*#* – Shfaqja e Wi-Fi MAC adresave

20. *#*#1472365#*#* – Test i shpejtë GPS

21. *#*#1575#*#* – Test i zgjeruar GPS

22. *#*#0*#*#* – Test i LCD ekranit

23. *#*#0289#*#* – Audio test

24. *#*#0588#*#* – Test për afërsinë e senzorëve

25. *#*#3264#*#* – Shfaqja e verzionit RAM

26. *#*#232331#*#* – Bluetooth test