• |
ide | kryesore

Shenjat se ai është i mirë në shtrat

Arkiva, Stil
shenjat.jpgSi mund ta dini nëse ai do të jetë i duhuri në shtrat? ​Këtu janë disa shenja që e vërtetojnë se a është i mirë në shtrat apo jo:

Ai është në të vërtetë i interesuar në atë se si ishte dita juaj.

Nëse ai bën pyetje rreth jush (çka ju intereson, pse keni pasur një ditë të vështirë në punë, etj), ai është duke u përpjekur për të gjetur se çfarë ju bën të lumtur. Dhe nëse ai e bën atë, ai ndoshta do të jetë po aq i interesuar në gjetjen se çfarë funksionon për ju në shtrat. E cila është një pikë e madhe e fillimit.

Ai e di se si t’ju prekë në përgjithësi.

Nëse ai është në gjendje ta prekë dorën tuaj në një mënyrë që ndjehet e mahnitshme apo të masazhojë kokën tuaj në një mënyrë që i bën sytë tuaj të rrokullisen përsëri në kokën tuaj, kjo është shumë e garantuar se ai e di se si të trajtojë çdo gjë tjetër siç duhet.

Ai është një valltar i mirë.

OK, kjo është thjeshtë e vërtetë. Meshkujt të cilët thonë se ata e urrejnë vallëzimin gjithmonë më bëjnë të qesh sepse pse pranoni që ju e urreni ta lëvizni trupin tuaj në një mënyrë argëtuese?

Ai është i sigurt në përgjithësi.

 Nëse dikush nuk ka besim në të gjitha, kjo nuk do të thotë se ai do të jetë i keq në shtrat, por kjo zakonisht do të thotë se ai nuk do të jetë fantastik në shtrat. E cila është pothuajse po aq e keqe. /puhia.com/