• |
ide | kryesore

Rrëfimi i njeriut me dy penisë: Ndihem si Superman!

Arkiva, Stil
double.jpgNjë amerikan anonim, mrekulli prej njeriu, para një viti ka vendosur në rrjetin shoqëror Reddit fotografinë e penisit të tij të dyfishtë. Kur e kuptoi se sa njerëz u interesuan për rrëfimin e tij, ka vendosur të botojë memoare.

Ai ka lindur me dy organe gjenitale të zhvilluara plotësisht të ndara, të cilët këtij djaloshit vërtet po i sjell vëmendje të madhe dhe mjaft kënaqësi,

– Disa vajza kanë reaguar me admirim, disa të tjera do të kishin thënë: “E po, ky vërtet është një gënjeshtar!”, mirëpo ka pasur edhe të tilla që plotësisht janë çmendur dhe kanë filluar të më ofendonin.

Shumica e njerëzve janë shumë kureshtarë. Por, ai tregon se penisët e tij mund të forcohen të dy, por i djathti është dominant dhe më i ndjeshëm. Në pozicion ereksioni arrin deri në 18 centimetra. Ai duhet të masturbojë ose të bëjë seks të paktën një herë në dy ditë, ndryshe ka probleme me prostatën.

Në libër ai tregon se si prindërit refuzuan që atij t’i bëhej një operacion kur lindi me dy penisë. Urologu i njohur gjerman, Axel Belz thotë për Bild se vuan nga një çrregullim që njihet si “diphallia” dhe diçka e tillë ekziston.

Fakti që ka difali e ka ndihmuar që të bëjë marrëdhënie me mbi njëmijë femra e meshkuj.

– Përvojën më të çmendur seksuale e kam pasur edhe me tri femra dhe tre meshkuj. Ndonjëherë, më pëlqen që të surprizojë partnerët seksualë.

Megjithatë, në një intervistë për revistën Rolling Stone, ai thotë se nuk dëshiron të zbulojë identitetin e vet.

– Do ta sqaroj këtë kështu: Po të vendoste Supermeni t’ia zbulonte botës që ai pikërisht është Clark Kenti, kurrë nuk do ta linin të qetë. Kur do të paraqitesha në mediume dhe të qëndroja para kamerave, për të gjithë do të isha vetëm një mashkull-dy njerëz. Ndërkaq unë vetëm dua të jam unë.  Njeriu i cili në Reddit paraqitet si DoubleDickDude, ndërkaq në Twiter mund ta gjeni nën pseudonimin @DiphallicDude./Telegrafi/