• |
ide | kryesore

Një pozicion i keq për meshkujt

Arkiva, Stil
o-SEX-COUPLE-facebook.jpg


Femrave u pëlqen që ta dominojnë partnerin në shtrat, por në këtë pikë ka një lajm të keq. Së fundi është vërtetuar se pozicioni seksual që njihet si i “amazona” është më i rrezikshmi për meshkujt. Kur gruaja është sipër, ekziston rreziku më i madh që mashkulli të pësojë ndonjë frakturë. Në këtë përfundim ka arritur një studim i Universitetit të Campinas dhe i publikuar në “Advances in Urology” dhe ku janë analizuar pozicionet seksuale që sjellin pasoja. Më të dëmtuar në këtë pozicion janë organet e mashkullit që mund të pësojnë fraktura kur gruaja është sipër. Ai që quhet “poziocioni i amazonës” duket se është edhe më i rrezikshmi.