• |
ide | kryesore

8 skuadrat e kualifikuara në Ligën e Kampioneve

I pakategorizuar
UEFA.jpgJanë përcaktuar 8 skuadrat e kualifikuara në Ligën e Kapmioneve. Udhëheq Spanja me 3 skuadra: Barcelona, Real Madrid, Atletico Madrid. Pas saj vjen Franca me dy ndërsa mbyllin grupin me nga një skuadër Gjermania, Italia dhe Portugalia. Mungojnë skuadrat angleze apo dhe holandeze që kanë bërë histori në Europë. Shorti hidhet të premten më 20 mars dhe është i hapur për të gjithë përballjet e mundshme.  

TE KUALIFIKUARA

Barcelona (Spa)

Real Madrid (Spa)

Atletico Madrid (Spa)

Paris SG (Fra)

Monaco (Fra)

Bayern Munich (Ger)

Juventus (Ita)

Porto (Por)