• |
ide | kryesore

Çfarë do të vendoset në 17 prill për ndeshjen Serbi-Shqipëri

I pakategorizuar
serbi-300x169.jpgVendimi për ndeshjen Serbi-Shqipëria është shtyrë dhe nuk do merret me 17 prill. Është krijuar bindja se më 17 prill do të shpallet vendimi përfundimtar për ngjarjet e Beogradit, por në fakt nuk do të ndodhë kështu. Një ekspert i Gjykatës së Arbitrazhit Sportiv (KAS) në Lozanë rrëfen për “Panorama Sport” se kjo ka vetëm 1 për qind shanse të ndodhë. Juristi, i cili ka preferuar të ruajë anonimatin, sqaroi dje me detaje se çfarë pritet të ndodhë më 17 prill dhe pse trupi gjykues do të kërkojë kohë tjetër për marrjen e vendimit. “Gjyqi” Më 17 prill do të jetë seanca dëgjimore për Shqipërinë, e cila juridikisht është njëra nga palët ankuese në KAS. Aty pritet që anëtarët e trupit gjykues të marrin në pyetje personat që ata i cilësojnë si të nevojshëm për të dëshmuar”, shkruan Panorma Sport/