• |
ide | kryesore

Kjo ishte koreografia e juventinëve

I pakategorizuar
juv.jpg“We are ready” (Ne jemi gati). Ishte ky mesazhi më i rëndësishëm i tifozëve të Juventus që shpalosën në “Juventus Stadium” përballë Real Madrid. Italianët kanë mbi 10 vite që nuk shkojnë në këtë fazë të Champions dhe mesa duket “tani janë gati”.