• |
ide | kryesore

Të gjitha femrat sexy që ka pasur në shtrat Ronaldo (foto)

I pakategorizuar
hgvyhg.jpgJanë sexy dhe elegante. Gazeta italiane “Corriere dello Sport” ka bërë një përmbledhje të të gjtha bukurosheve që ka pasur “ylli” portugez i Real Madrid. 

Jordana Jardel, 2003

Isabel Figueira, 2005

Diana Chaves, 2006

Merche Romero, 2006

Soraia Chaves, 2006

Luciana Abreu, 2007

Gemma Atkinson, 2007

Karina Bacchi, 2007

Bipasha Basu, 2007

Maria Sharapova, 2007

Nikki Ghazian, 2008

Letizia Filippi, 2008

Nereida Gallardo, 2008

Mia Judaken, 2008

Gabriela Endringer, 2009

Alice Goodwin, 2009

Paris Hilton, 2009

Luana Belletti, 2009

Raffaella Fico, 2009

Imogen Thomas, 2010

Jasmine Lennard, 2010

Kim Kardashian, 2010

Irina Shayk, 2011

Lucia Villalon, 2015