• |
ide | kryesore

Zbulohet lidhja gay e Ronaldos me trajnerin e tij të kickbox (foto)

I pakategorizuar
352202.jpg“Ylli” i Real Madrid, Cristiano Ronaldo ka një lidhje sekrete gej me trajnerin e tij të Kickbox nga Maroku. Lajmi publikohet nga tabloidi britanik “Daily Star” që shkruan se lidhja e Ronaldos me Badr Hari është serioze. Sipas gazetës 30-vjeçari është mjaft i lidhur me futbollistin dhe miqtë e afërt e dinë që marrëdhënia mes tyre nuk është miqësi e thjeshtë. Aty citohet një gazetar që ka thënë se Ronaldo merr shpesh avionin privat për të shkuar në Marok. 

Ronaldo and Badr Ronaldo and Badr Ronaldo Ronaldo