• |
ide | kryesore

Kroatët: Zemërimi në Serbi nuk ka fund, Kosova pranohet në FIFA

I pakategorizuar
kroacia-1-780x439.jpg“Jutarnji” kroat pranimin e Kosovës në FIFA e fillon me titullin “Zemërimi i Serbisë nuk ka fund: Kosova pranohet në FIFA, Serbia pretendon në parregullsi”.

Mediet serbe e kanë mbuluar ngjarjen duke e quajtur si “turp” dhe “skandal”, ndërsa kroatët përpos këtij artikulli kanë thënë se pritet që Kosova të luaj në një grup me ata.

Kosova është pranuar si anëtare me të drejta të plota në FIFA, si anëtarja e 210 me radhë.

kroatet

 

kroatet