• |
ide | kryesore

Jeleku i veçantë me të cilin po stërviten lojëtarët e kombëtares

I pakategorizuar
hysaj.jpgNë seancat stërvitore për Euro 2016 lojëtarët e kombëtares po përdorin edhe teknologjinë. Ata mbajnë veshur një jelek GPS Sports, i cili shërben për të mbledhur të dhëna mbi aktivitetin fizik. Ai mat rrahjet e zemrës, distancën e përshkuar nga lojëtarët dhe intensitetin lëvizjeve. Të dhënat përpunohen më pas nga stafi për të kuptuar se cili nga lojëtarët po e kryen si duhet procesin stërvitor.