• |
ide | kryesore

Gjermani-Irlandë/ Një ndeshje mes femrash që luajnë lakuriq (FOTO+18)

I pakategorizuar
nintchdbpict000245621813-e1466248127150.jpgKampionati Europian po mbahet në Francë, por kjo ndeshje mes Gjermanisë dhe Irlandës e zhvilluar në Berlin ka marrë vëmendje botërore. Janë modele që kanë luajtur në ndeshje futbolli në rërë ndërsa nga mesi e sipër nuk kanë pasur të veshura rroba, por kanë pikturuar të tilla sipas metodës së “body painting”. Në këtë ndeshje ku rezultati ishte gjëja më pak e rëndësishme kupa shkoi për gjermanet. 

Sexy Soccer event, Charlie's Beach, Berlin, Germany - 17 Jun 2016 This team of strikers, painted in Northern Ireland colours, keep out the Germany attack Sexy Soccer players Sexy Soccer event, Charlie's Beach, Berlin, Germany - 17 Jun 2016 Sexy Soccer event, Charlie's Beach, Berlin, Germany - 17 Jun 2016 Sexy Soccer event, Charlie's Beach, Berlin, Germany - 17 Jun 2016