• |
ide | kryesore

“O Zoooot e bënë shqiptarët!” Komentatori arab “çmendet” në transmetim (VIDEO)

I pakategorizuar
13434881_256521344724916_8992841770294577663_n.jpg"O Zoooot e bënë shqiptarët, pas një durimi që zgjati aq shumë”, dëgjohet teksa thotë spikeri i televizionit arab në ekstazë. Arabët njihen për një entuziazëm të pashoq gjatë transmetimit të ndeshjeve dhe britmave simpatike që lëshojnë komentuesit. Edhe në videon e mëposhtme mund të ndiqni se si njëri prej komentuesve bërtet me të madhe këtë gol historik.