• |
ide | kryesore

Përgjigja e Stephen Belafonte pas akuzave për dhunë

Arkiva, Paparazzi
belafonte-main-copy.jpg


Bashkëshorti i Mel B, Stephen Belafonte ka dorëzuar në gjykatë përgjigjen zyrtare për kërkesën për divorc, ku i kërkon asaj të paguajë tarifën e avokatit të tij.

41-vjeçari kërkon mbështetje bashkëshortore, sipas dokumentit, dhe pse nuk ka një shifër të përcaktuar. Në kërkesë gjithashtu ai nuk është dakord për datën e ndarjes, që për të është 1 marsi, ndërsa për atë 28 dhjetori.
 Mel, e cila depozitoi padinë për divorc nga producenti muajin e kaluar, ka kërkuar urdhër mbrojtje ndaj Belafontes, duke kërkuar mbrojtje dhe për vajzën e tyre, Madison Brown Belafonte, 5 vjeçe.