• |
ide | kryesore

Këto janë fotografitë e 15 yjeve të “Hollywood” në adoleshencë. Vërtet befasuese (Foto)

Arkiva, Paparazzi
barleu.jpg


Është emocionuese të udhëtosh pas në kohë dhe të dish se si janë dukur në adoleshencë yjet e “Hollywood”.

Nëpërmjet kësaj galerie do të shihni disa prej tyre.

Bradley Cooper

Sandra Bullock

Jack Nicholson

Robert Downey Jr.

Jennifer Lawrence

Matt Damon

Alec Baldwin

Emma Stone

Hugh Jackman

Mila Kunis

 

James Franco

Stanley Tucci

Megan Fox

Charlie Sheen

Anne Hathaway