• |
ide | kryesore

Lamtumirë Albin opozitari!

Lamtumirë Albin opozitari! I dashur Albin, Me fitoren tënde dhe të LVV-së në këto zgjedhje Kosova megjithatë humbi diçka të …

Kthehu