• |
ide | kryesore

Hapet rruga e re për në Rinas

Është hapur për qarkullimin e automjeteve rruga e re drejt aeroportit të Rinasit. Zëvendëskryeministrja, njëherësh Ministre e Infrastrukturës dhe Energjisë, …

Dr0ga nga Rinasi, arrestohen dy turq

Policia e Shtetit, në bashkëpunim me partnerët turq, po zhvillon hetime të thelluara për trafikimin e lëndës narkotike can nabis …