• |
ide | kryesore

Hapet rruga e re për në Rinas

Është hapur për qarkullimin e automjeteve rruga e re drejt aeroportit të Rinasit. Zëvendëskryeministrja, njëherësh Ministre e Infrastrukturës dhe Energjisë, …

H&M së shpejti në Tiranë

Kompania Suedeze e modës H&M po përgatit hapjen e dyqanit të saj të parë në Shqipëri, gjatë pranverës së vitit …