• |
ide | kryesore

Macron shtyn vizitën në Ukrainë

Presidenti francez, Emmanuel Macron kishte planifikuar të udhëtonte në Ukrainë më 13 dhe 14 shkurt, por vizita është shtyrë. Mediat …