• |
ide | kryesore
cigareee.jpg

Hapat për të lënë duhanin

Në 30 vitet e fundit duhanpirja ka shënuar rënie të dukshme. Kur kanë mundur miliona njerëz të lënë duhanin, pse …

perfectgj.jpg

Cili është gjoksi perfekt

Sipas kërkuesve të departamentit të kirurgjisë plastike në Cadogan Clinic të Londrës, shijet për formën e gjoksit perfekt kanë ndryshuar. …

alkool.png

Ja sa alkool pinë shqiptarët

Një studim i Organizatës Botërore të Shëndetësisë tregon se shqiptarët konsumojnë rreth 7 litra alkool në vit. Kjo e rendit …

upsi dupsi.jpg

Guidë për seksin e shpejtë

Ka një guidë për një seks të shpejtë kur koha nuk ju premton. Të shpejtë dhe të mirë! Puthuni dhe …

Kthehu