• |
ide | kryesore

Nis vetingu për 36 gjyqtarë dhe prokurorë të tjerë (EMRAT)

Lajme, Të fundit


36 gjyqtarë e prokurorë, mes të cilëve edhe drejtues gjykatash e prokurorish, do t’i nënshtrohen procesit të vettingut, pas shortit të hedhur së fundmi në Komisionin e Pavarur të Kualifikimit, shkruan Top Channel.

Lista e gjyqtarëve dhe prokurorëve që do t’i nënshtrohen vettingut:

Enton Dhimitri – Gjykata e Apelit Gjirokastër Kandidat për KED
Fatos Qato – Gjykata e Apelit Tiranë Kandidat për KED
Ahmet Jangulli- Gjykata Administrative Shkodër Kandidat për KED
Sotiraq Lubonja – Gjykata e Apelit Korçë Kandidat për KED
Adnan Xholi – Prokuroria e Përgjithshme
Adnand Kosova – Prokuroria e Përgjithshme
Alfred Progonati – Prokuroria e Përgjithshme
Alma Muça – Prokuroria e Përgjithshme
Arben Kraja – Prokuroria e Përgjithshme
Arqilea Koça – Prokuroria e Përgjithshme
Artur Selmani – Prokuroria e Përgjithshme
Petrit Fusha – Prokuroria e Përgjithshme
Sokol Stojani – Prokuroria e Përgjithshme
Thoma Jano – Prokuroria e Përgjithshme
Alma Liçaj – Kryetare e Gjykatës së Apelit Civil Vlorë
Dritan Banushi – Kryetar i Gjykatës së Apelit Civil Gjirokastër
Entela Prifti – Kryetare e Gjykatës së Apelit Civil Korçë
Fuat Vjerdha – Kryetar i Gjykatës së Apelit Civil Shkodër
Hysni Demiraj – Kryetar i Gjykatës së Apelit Civil Tiranë
Petrit Çeno – Kryetar i Gjykatës së Apelit Civil Durrës
Fehmi Petku – Gjykata e Apelit për Krimet e Rënda
Dritan Peka – Drejtues, Prokuroria e Apelit Tiranë
Altin Binaj – Drejtues, Prokuroria e Apelit Vlorë
Elvin Gokaj – Drejtues, Prokuroria e Apelit Shkodër
Irma Balli – Drejtues, Prokuroria e Apelit Korçë
Alfred Agolli – Drejtues, Prokuroria e Apelit Gjirokastër
Ferdinand Elezi – Drejtues, Prokuroria e Apelit Durrës
Artan Bajrami – Drejtues, Prokuroria e Apelit për Krimet e Rënda
Bujar Sheshi – Prokuroria e Apelit për Krimet e Rënda
Admir Belishta – Kryetar i Gjykatës së Rrethit Korçë
Agron Vavla – Kryetar i Gjykatës së Rrethit Berat
Albina Lako (Spahaj) – Kryetare e Gjykatës së Rrethit Gjirokastër
Alfred Gjoni – Kryetar i Gjykatës së Rrethit Kurbin
Alltun Çela – Kryetar i Gjykatës së Rrethit Sarandë
Alma Hoxha (Kolgjoka) – Kryetare e Gjykatës së Rrethit Krujë
Arben Zefi – Kryetar i Gjykatës së Rrethit Shkodër


Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *