• |
ide | kryesore

Kylie Jenner bëhet mama

Pas shumë e shumë thashethemesh e aludimesh, Kylie Jenner dhe familja e saj nuk e kanë pranuar asnjëherë se ajo …

Kylie Jenner bëhet mama

Një portal australian i quajtur “Mamamia” ka publikuar pa dashje lajmin se Kylie Jenner ka lindur pak orë më parë. …