• |
ide | kryesore

Parashikimi i motit për sot

Vendi ynë, si pasojë e masave ajrore Afrikane do të jetë sërish në mbiozterimin e motit te kthjellët dhe të …

Parashikimi i motit për sot

Kushtet e qëndrueshme atmosferike do të dominojnë në vendin tonë, duke sjellë mbizotërim të motit të kthjellët në një pjesë …

Parashikimi i motit për sot

Motit i kthjellët do të jetë dominuese në pjesën më të madhe të vendit gjatë orëvë të paradites. Sipas Meteoalb pjesa …