• |
ide | kryesore

Kurthet që e presin Kosovën

Cili do të jetë narracioni i ardhshëm i Kosovës? Pas deklaratës befasuese të Zyrës së Prokurorisë Speciale të Kosovës është …

veton.jpg

Shembja e teatrit si akt dhune

Aborigjinët australianë dhe Roland Barthes në Tiranë 1.Më lejoni që në debatin për Teatrin (tërë atë këmbim të zjarrtë rreth …

Kthehu