• |
ide | kryesore
monde.jpg

Le Monde rendit arsyet pse fitoi Trump

Ndryshe nga Clinton ai pati intuitën diabolike për të dalluar pabarazinë e madhe sociale dhe zemërimin me elitat Gazeta franceze e …