• |
ide | kryesore
0,,19351761_303,00.jpg

Bye-bye Britain: Po tani?

Britania e Madhe vendosi të dalë nga Bashkimi Evropian, por ndarja do të jetë e gjatë. Disa thonë madje se …

0,,19352077_303,00.jpg

Komenti i DW: Katastrofë!

E pabesueshmja ndodhi: shumica e britanikëve duan të largohen nga BE-ja. Por BE-ja tani duhet të tregohet e matur dhe …