• |
ide | kryesore
trump3.jpg

Kujdes Donald Trump!

Donald Trump është sigurisht kandidati më i pazakontë për president i një nga dy partive të mëdha amerikane. Megjithatë krahasuar …

cipras.jpg

Cipras, politikani më i varfër në Greqi

Kryeministri grek dhe lider i partisë majtiste qeveritare SYRIZA, Aleksis Cipras, sipas të ardhurave të paraqitura vjetore te autoritetet tatimore …