• |
ide | kryesore
1462192246universiok.jpg

​Alienët kanë vdekur të gjithë

Pyetja që stërmundon studiuesit e hapësirës është: jemi të vetëm apo ka forma të tjera inteligjente në univers? Teoritë në …

1461928424google-translate.jpg

Përkthyesi i Google mbush 10 vjeç

Gjysëm milionë përdorues në të gjithë botën, 100 miliardë fjalë të përkthyera në ditë. Me këto shifra Google Translate, shërbimi …

trump.jpg

Donald Trump: Kina po na përdhunon

Donald Trup, kandidati në primaret e republikanëve për garën presidenciale, ka zënë sërish faqet e para të mendiave ndërkombëtare me …

emr_1461825855-3393484.jpg

Arsyeja pse ne njerëzit kemi emra

Njerëzit vendosin emra me qëllim identifikimi dhe për tu referuar kulturalisht. Në shoqëritë e hershme primitive njerëzit zakonisht kishin vetëm …