• |
ide | kryesore

Ish bashkëshorti i Kelly Clarkson reagon ndaj padisë së saj

Paparazzi, SliderBrandon Blackstock ka diçka për të thënë në lidhje me padinë e fundit të ish-bashkëshortes së tij Kelly Clarkson.

Të hënën, Blackstock iu përgjigj padisë së fundit të “American Idol” në të cilën ajo pretendonte se ai duhet t’i paguante asaj më shumë se 2.6 milion dollarë që një komisioner i punës në Kaliforni vendosi se i detyrohej asaj për sjellje të paligjshme si një “agjensi talentesh e palicencuar” që nga viti 2007.

Sipas dokumenteve të marra nga Page Six, Blackstock mohoi “çdo pretendim” të bërë nga këngëtarja e “Stronger” dhe argumentoi se depozitimi duhet të hidhet poshtë sepse vendimi i komisionerit të punës u mor në nëntor 2023.

Meqenëse Clarkson, 41 vjeç, nuk arriti të “paraqiste një njoftim apeli brenda 10 ditëve”, që nga momenti kur u mor vendimi për të kërkuar më shumë se 2.6 milionë dollarë që u vendosën, Blackstock dhe avokatët e tij pretendojnë se është jashtë juridiksionit të duhur për të ngritur një padi të veçantë tani, sipas dokumenteve.

Dokumentet më tej theksonin se “çdo prokurim i supozuar i paligjshëm” i marrë nga  “agjencia e talentuar e palicencuar” e personalitetit televiziv është paguar tashmë pjesërisht ose plotësisht në pronën e komunitetit të Clarkson dhe Blackstock.

Dokumentet gjithashtu lexojnë se “ankesa e Clarkson nuk jep fakte të mjaftueshme për të krijuar një shkak veprimi kundër Starstruck”.

Në mars, Clarkson ngriti padinë e re kundër ish bashkëshortit të saj pasi komisioneri vendosi që ai dhe Starstruck Entertainment shkelën Aktin e Agjencive të Talenteve të Kalifornisë duke siguruar punësim për artisten, pavarësisht se nuk ishte një agjent i licencuar.

Krijuesja e hitit “Since You’ve Been” argumentoi se ajo duhet të rimbursohet për “komisionet, tarifat, fitimet, paradhëniet, tarifat e prodhimit ose para të tjera”.Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *