• |
ide | kryesore

Paditen motrat Jenner

Një kompani 161-vjeçare e të brendshmeve ka paditur dy motrat, Kylie dhe Kendall Jenner për hskelje të të drejtës së …

Harry Poter, tashmë vjen si lojë

Një projekt i detajuar mirë përfshin një kopje thuajse ekzakte të shkollës së magjistarëve Hogëarts. Të gjithë lojtarët tashmë mundet …

Kthehu