• |
ide | kryesore

Miley ndahet nga Docy Simpson

Duket se ka mbaruar gjithçka në mes këngëtares amerikane, Miley Cyrus dhe partnerit të saj, Cody Simpson. Meqenëse ajo u …

Gigi, rikthim me Zayn

Gigi Hadid i dha fund romancës së verës me Tyler Cameron për t’ju kthyer dashurisë së vjetër, Zayn Malik! Mos …

Kthehu