• |
ide | kryesore

Austin Butler vjen si Elvis Presley

Austin Butler është zgjedhur nga “Warner Bros” dhe Baz Luhrmann për të interpretuar Elvis Presley në muzikalin e shumëpritur biografik …

Ndahet nga jeta Emily Hartridge

Emily Hartridge, ka ndërruar jetë në një aksident rrugor në Londrën Jugore. Sipas BBC, ajo besohet të jetë viktimë e …

Kthehu