• |
ide | kryesore

Brad Pitt paditet për kantinën franceze

Paparazzi, Slider


Beteja ligjore e Brad Pitt mbi kantinë franceze që dikur ndante me ish-Angelina Jolie tani ka një çështje të re.

Më 13 maj, Tenute del Mondo, kompania që Jolie, 48 vjeç, i shiti kompaninë e saj Nouvel dhe aksionet, kundërpaditi Pitt, 60 vjeç dhe kompaninë e tij Mondo Bongo për 20 milionë euro dëmshpërblim lidhur me kontrollin e Pitt mbi kantinë e verës Château Miraval në Correns, Francë.

Në dokumentet gjyqësore të marra nga PEOPLE, Tenute pretendoi se Pitt shkaktoi fondet dhe asetet nga Château Miraval “të shpenzoheshin për shpenzimet e tij personale dhe të devijoheshin në sipërmarrjet e tij të tjera të biznesit në vend që të paguheshin si dividentë dhe shlyerje kredie”.

Dokumentet pretendojnë se Pitt “ka bërë që miliona nga fondet e tij të shpenzohen në projekte që i sjellin dobi atij personalisht, duke përfshirë më shumë se 1 milion dollarë për rinovimin e një pishine që përdor vetëm ai”.

Kundërpadia e re e Tenute pretendon se Pitt dhe kompania e tij “po refuzojnë të lejojnë Jolie, Nouvel dhe, tani, Tenute të marrin pjesë në operacionet e Château Miraval” dhe nuk u kanë dhënë atyre  informacion në lidhje me operacionet dhe financat e verës.

Tenute po kërkon një gjyq nga juria për të gjitha dëmet dhe pretendon se Pitt dhe Mondo Bongo nuk kanë paguar kurrë 20 milionë euro kredi të dhëna fillimisht nga Jolie për të mbështetur kantinën.


Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *