• |
ide | kryesore

Arrestohet në Spanjë Lulzim Berisha

Kapet në Spanjë, si rezultat i shkëmbimit të informacionieve mes FAST Albanias dhe FAST Spanjës në Sant Joan, Alicante, Spanjë, …