• |
ide | kryesore

Jlo, gati për tu bërë mama

Marrëdhënia e tyre po shkon në mënyrën më të mirë të mundshme. Bëhet fjalë për Jennifer lopez dhe Alex Rodriguez, …

Gashi: Jam gati për familje

Gashi, ka qenë gjithmonë i komentuar për suksesin që po has në SHBA. Ai shpeshherë publikon momente nga përditshmëria në …

Kthehu